teisipäev, 23. veebruar 2016

Isetegija aastaprojekt 2016 VÄRVISPEKTER


VEEBRUAR - PUNANE NAGU ARMASTUS
Eile tulid lapsed külla, õigemini sünnipäevale ja pisike Tirts sai vanaema kootud karupüksid ehk retukad jalga. Jeerum, pole aastaid enam karukaid kudunud, aga polnudki kõige hullem, tuletasin meelde ja valmis nad said. Värvli osas kasutasin vardaid nr 3, põhikoes nr 4. Lõngad - Kartopu Venüs, 150 g ja allapoole põlve veidi lillakam Superlana Alize Midi, kulus 50g.Väike Tirts pani jalga ja need olid kui valatud, terve õhtu ei loobunud ta neist ja kojusõiduks jäeti ka jalga.




Kudusin endale punased pitssõrmikud 8/2 maavillasest lõngast. Vardad 2,0 ja muster pärit Ilutegija nr 6/1991 aasta lehe pealt.


Isetegija - Kudu-aasta 2016: Suur Tegu!
Kodustest lõngavarudest sai valmis tellimustöö - PONTŠO! Lõngaks Red Heart Pasadena, vardad nr 8, lõnga kulus 5 tokki= 1 kg. Kaeluse kudusin soonikkoes, kus silmi 72 ja alläärde jäi lõpuks 213 silma. Kudusin netis surfates olevate pontšo piltide järgi, nö katsemeetodil. Väike õnnetus juhtus ka seekord - olin oma tööga peaaegu poole peal, kui tamiil ühe varda küljest lahti tuli no jäi sel õhtul töö tegemata, järgmine päev poodi, sai vardad uute vastu vahetatud ja töö lõpuni tehtud!
Sõbrapäevaks sai proovitud viltimist, kõige hullem ei ole.... väike südameke!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar