teisipäev, 23. veebruar 2016

Aasta 2016 jaanuar

Isetegija

JAANUAR - VALGE NAGU LUMI!
Sain valmis 1. valge lodu-tuttmütsi. Lõngaks Red Heart Margareta, mis on kogu mütsi ulatuses kootud kahekordselt. Sooniku osa kootus varrastega nr 3 ja mustri-palmikute osa 4,5 varrastega. Mütsil 120 silma, pea ÜM 59-60 cm. Mütsi keskele ja tutile sisse pandud helkurniit. Mütsi kõrgus tutini 26 cm. Ja juba on ka teine müts varrastel ...


Tutimüts ka üliõnneliku omaniku peas!
Sain valmis ka teise valge palmikmütsi, nüüd tegin endale! Vardad ja kude sama mis eelmiselgi mütsil, ainult ühe lõnga võtsin veidi säbrulise juurde Red Heart Margaretale, silmi on 112 ja mütsi kõrguseks sai 22 cm. Ei suuda kohe mitte otsustada, kas teen tuti või mitte!!!

Isetegijas suur heegeltöö -

Isetegija projekt - SUUR RÕÕM VÄIKESTEST ASJADEST vol2
Natuke nokitsemist ... Otsisin kuuri alt välja ühe vana servamata laia laua, lõikasin vajamineva pikkusega lauajupi valmis, lihvisin liivapaberiga üle ja juba ammu esikusse oodatud riiul valmis saigi. Riiulikandurid on seekord küll poest ostetud, kuid juba ammu ootel, et paika panna. Kui ilmad veidi soojemaks lähevad, saab riiuli ka linaõliga üle võõbatud!
Esitlen 1.paari koeravillast kootud sokke, milled ma kudusin tegelikult juba jõuludeks ja mida siis kantakse igapäevaselt. Kingisaaja on üliõnnelik ja väga rahul, jalavaevused on vähemaks jäänud! Suur tänu Vanatädile lõnga eest! Ka teine paar sokke on varrastel, loodan kohe-kohe need lõpetada ja omanikule kätte (jalga ) toimetada!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar