teisipäev, 23. veebruar 2016

Aasta 2015 september

Käisime Punk -laulupeo eelõhtul 21.08.2015 Rakvere linnuses kontserti kuulamas. Hakkas juba hämarduma, seisime linnuse Vallikraavi poolses küljes üleval, lasin silmadega üle linna ja mulle hakkas silma kirikutorn Pikal tänaval ... meenutab täpselt päkapikku, ülemised aknad on silmadeks, keskel on mingi tumedam laik, vist on krohvi seinalt maha pudenenud ja kirikukell on nii armsasti ümmarguseks suuks! Eks ole tore ette kujutamine!





Isetegija - TK Kardinad!
Täna sai kardinapuu üles pandud ja ka kardin ette riputatud. Kardin on ülemisel korrusel vaheseinas oleva akna ees toa pool!


Sauna esine on olnud siiani vihmadega märg, porine ja no võimatu on maja ja sauna vahel kuiva jalaga käia. Seega, vaja on korralikku jalgteed ...Terve nädal kujunes töiseks. Kõiksepealt sai toodud laojääkidest kõnniteekivid, siis lugesin täpselt veel üle, kui mitu kivi kumbagi värvi on ja hakkasin kivimustrit joonistama. Plaan sai selline -



ja lõpptulemus selline -

Vahepeale mahtus sauna ees olevale porise teerajakese üles kaevamine, juurikate ja mulla eelmaldamine, pinna silumine, äärekivide panek, vist oli 32 kärutäit liiva põhjaks, liiva kinni vibramine ja veega kastmine ning siis alustasin kivide panekut, veidi kummihaamriga kaasa aidates, et ikka korralikult paika nad saaks ja lõpuks kivide vahele liiva harjamine ning VALMIS!


Pliksi tuppa valmis teleri lauale linik! Tuba rohekates toonides, sai ka linik roheline.





Isetegija aastaprojekt -





Kesksuvel koukisin garaažist välja laua, juba oli kindel siht silme ees, kuhu see sobib ja milliseks otstarbeks. Ainuke mure oligi see, et laud oli pintseldatud nõuka ajal paksu põrandavärviga ... ja mis siis ikka, ette tuli võtta lihvimistöö ...
Sellise paksu värvikihi all oli laud tema päikesevalguse kätte toomise hetkel -




Selline peale lihvimist -

Ning lõpptulemus, lakituna -

Pisikesele Tirtsule kõige lihtsamalt kootud sokipaarid lõngatupsudest! Alustasin väiksematest jalanumbritest seekord!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar