teisipäev, 27. september 2016

Korsten valmis - lõplikult! Gurly Stringsi kontsert

Olen veidi laisk olnud ja pole jõudnud oma kuu aega siia midagi postitada. Vot nüüd vütsin selle jaoks kohe aega ja alustan sealt, kus pooleli jäi, veidi üle kuu tagasivaateid tegemistele, käimistele ja üritustele.
Kõige olulisem ehituse vallas. Ärgates 14.augusti hommikul, säras taas kõrgel taevas päike, oli juba mitu päeva sadanud ning kohe sähvatas mõte, käbedalt tööriided selga ja katusele ... Sain lõpuks oma viimased telliseread korstnal valmis laotud, sest katus oli paigas ja sealt pealt oli hea laduda. Kuid rõõmustasin vara, jäid veel 2 viimast kivi paika panna, kui hakkas vaikselt tibama vihma ... :(  Paningi töö lõppedes korstnale kile peale, et vihm segu ära ei uhuks.



Päris tugev sadu kestis mitu tundi, kuid siis lõi taeva jälle selgeks ja mõtlesime väikese väljasõidu teha. Sirvisin veidi enne veel ajalehte ja avastasin, et Saka mõisas on paari tunni pärast armas kontsert algamas. Võtsime siis auto nina suunaks Ida-Virumaa poole keerata ja kui aus olla, ei olnudki me Saka mõisas veel käinud.
Tegime väikese ekskursiooni mõisa maadel ja sättisime end pikale pingile istuma, et peagi algavat kontserti nautida. Väike pliks oli eriti õnnelik! :) Ikkagi Gurly String esineb! :) Tõeliselt südamlik, soe ja armas konterdielamus! :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar